MediaGet

MediaGet 2.106.000

Torrent software voor Mac met zoekmachine en mediaspeler

MediaGet is een gratis programma waarmee je eenvoudig torrents zoekt en downloadt. Het torrentprotocol is een vrij technisch concept, maar het komt erop neer dat bestanden via verschillende bronnen binnenkomen. Met MediaGet hoef je hier echter niks over te weten: je haalt bestanden simpel op en speelt ze zelfs af met de ingebouwde mediaspeler. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Gebruiksvriendelijk menu
 • Goede zoekmachine
 • Catalogus met torrenttoppers

TEGEN

 • Mediaspeler geeft geen voorproefjes
 • Problemen met stabiliteit
Meer

Goed
7

MediaGet is een gratis programma waarmee je eenvoudig torrents zoekt en downloadt. Het torrentprotocol is een vrij technisch concept, maar het komt erop neer dat bestanden via verschillende bronnen binnenkomen. Met MediaGet hoef je hier echter niks over te weten: je haalt bestanden simpel op en speelt ze zelfs af met de ingebouwde mediaspeler.

In de drukbevolkte wereld van torrentprogramma's gaat onze voorkeur vooral uit naar de minimalistische software, zoals uTorrent en Bittorrent. Toch ontsnappen ook deze applicaties niet aan de getallen en grafiekjes. MediaGet daarentegen beperkt de technische aspecten tot het minimum en richt zich vooral op de huis-tuin-en-keuken gebruiker. Dit resulteert in een gebruiksvriendelijk menu, met grote knoppen voor de zoekmachine, downloads, interne player en mediabibliotheek.

MediaGet is verbonden met de belangrijkste zoekmachines op het web, waardoor de zoekopdrachten prima resultaat leveren. Afgeronde downloads komen in de 'medialibrary' te staan, maar natuurlijk vind je ze ook gewoon op je pc terug. De catalogus is een nieuwigheidje wat betreft torrentprogramma's: MediaGet biedt hiermee een soort tv-gids voor torrents.

Helaas is de ingebouwde mediaspeler niet in staat een 'preview' (voorproefje) van lopende downloads te geven, waardoor de functie eigenlijk weinig toevoegt. Bovendien bleek MediaGet tijdens onze test niet geheel stabiel.

MediaGet combineert het zoeken, downloaden, afspelen én beheren van torrents in één simpel menu. Ondanks enkele schoonheidsfoutjes, maakt de applicatie het je zo erg gemakkelijk.

Wet- en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

MediaGet

Download

MediaGet 2.106.000

Beoordelingen about MediaGet

 • juppl

  door juppl

  "In Downloadvenster! Zie boven!"

  Aangeklikte Downloadfiles "vetter" weergeven s.v.p..   Meer.